Personal training

Personal training proefpakket

personal training proefpakket
bij 4everfit bieden wij een personal training proefpakket aan!
Dit is een pakket om kennis te maken met personal training, zo kunt u kijken of personal training iets voor u is. De kosten voor een personal training proefpakket is 55 euro voor 4 personal training sessies van 30 minuten gedurende 2 weken.

Personal Training

Personal training.

 

Bij 4everfit kunt u terecht voor personal training.

U gaat één op één met een personal trainer aan de slag. Het is persoonlijk en doelgericht. 

Trainen met een personal trainer zorgt er voor dat u altijd doel gericht traint. De personal trainer maakt een voor u opmaat gemaakte trainingsprogramma, deze gaat u samen met de trainer na streven! Geen zin hebben is er niet meer bij. Door de persoonlijke, enthousiaste aandacht bent u gemotiveerder dan ooit om te blijven trainen.

De start naar een blijvende verandering in je gezondheid, fitheid en/ of leefpatroon!

U kunt bij 4everfit personal training volgen tot 2 personen tegelijk bij een trainer. Personal training word gegeven in de buiten lucht 

Wilt u aan uw doelstelling werken, meld u aan!

 

Kennismakingsgesprek

Elk individu heeft een andere geschiedenis, een ander leven, een ander doel. Daarom wil ik u eerst uitnodigen voor een kennismakingsgesprek, waarbij we wat dieper in zullen gaan op uw sportervaringen in het verleden, uw eventuele fysieke beperkingen en uw wensen en doelen. Daarna stellen we het heden centraal en vanaf dat moment is het aan de personal trainer om u te helpen.