4everfit en slank

4everfit afslank cursus:

Dit is een cursus van 12 weken waarbij u begeleid word in het fitter en slanker worden. De cursus bestaat uit 3 fases van 4 weken waarbij om de 4 weken uw personlijke voedingsplan wordt aangepast indien nodig. Daarnaast gaat u 2 keer per week sporten onder begeleiding. 

 

Als u als doel heeft om af te slanken. Zijn voeding, bewegen en doorzetten de sleutel tot succes! Voeding en sporten zijn niet los van elkaar te koppelen om uw doel te kunnen realiseren. Kijk maar eens naar de programma’s als Obese en the biggest loser Holland. Deze mensen krijgen persoonlijke begeleiding bij zowel het sporten als met hun voeding, voor de strijd tegen de kilo’s, om zo hun lifestyle aan te passen. Dit als stok achter de deur.  

 

Deze cursus is bedoeld om u bewust te maken van wat u eet, wat u struikel blokken zijn en om u tegelijkertijd te laten ervaren hoe fijn sporten kan zijn. Aan het einde van deze 12 weekse cursus bent u in staat om, zelf gezonde keuzes te maken wat betreft de voeding en blijft u zelfstandig bewegen, omdat u zich bewust bent geworden hoe goed dit voor u is!

 

Wat kunt u verwachten:

 

-          Health-check

-          Voedingsanalyse

-          Persoonlijk voedingsschema om de 4 weken

-          Voedingslogboek bijhouden

-          Wegen en meten

-          twee keer per week een small group les volgen 

- 1 kennismakings gesprek, 2 evaluatie gesprekken, 1 eind gesprek 

 

 

U kunt de sportlessen volgen naar keuzen dit kan in de ochtend of in de avond.

 

De lessen duren 45 minuten, in die 45 minuten traint u uw gehele lichaam aan spierkracht en uithoudingsvermogen d.m.v. een circuit training. De les bestaat uit maximaal 8 personen, waardoor u veel persoonlijke begeleiding krijgt. De les is goed op eigen niveau te volgen!

 

Start datum:

Er is geen start datum, u kunt beginnen wanneer u wilt. De duur is 12 weken

Kosten: € 150- 

 

Adres:

Fennaweg 16

2991 ZA Barendrecht

Tel: 06-28531455

E-mail: 4everfit@hotmail.nl

Website: www.4everfit.nl