4everfit en slank

4everfit afslank cursus:

Dit is een cursus van 12 weken waarbij u begeleid word in het fitter en slanker worden. De cursus bestaat uit 3 fases van 4 weken waarbij om de 4 weken uw personlijke voedingsplan wordt aangepast indien nodig. Daarnaast gaat u 2 keer per week sporten onder begeleiding. 

 

Als u als doel heeft om af te slanken. Zijn voeding, bewegen en doorzetten de sleutel tot succes! Voeding en sporten zijn niet los van elkaar te koppelen om uw doel te kunnen realiseren. U krijgt persoonlijke begeleiding bij zowel het sporten als met uw voeding, voor de strijd tegen de kilo’s, om zo u lifestyle aan te passen. Dit als stok achter de deur.  

 

De cursus is bedoeld om u bewust te maken van wat u eet, wat u struikel blokken zijn en om u tegelijkertijd te laten ervaren hoe fijn sporten kan zijn. Aan het einde van de 12 weekse cursus bent u in staat om, zelf gezonde keuzes te maken wat betreft uw voeding en blijft u zelfstandig bewegen, omdat u zich bewust bent geworden hoe goed dit voor u is!

 

Wat kunt u verwachten:

 

-          Health-check

-          Voedingsanalyse

-          Persoonlijk voedingsschema om de 4 weken  ( indien nodig)

-          Voedingslogboek bijhouden

-          Wegen en meten

-          twee keer per week een small group training volgen 

- 1 kennismakings gesprek, 2 evaluatie gesprekken, 1 eind gesprek 

 

 

U kunt een small group training volgen naar keuzen, dit kan in de ochtend of in de avond.

 

De trainingen duren 45 minuten, in die 45 minuten traint u uw gehele lichaam aan spierkracht en uithoudingsvermogen d.m.v. een circuit training. De les bestaat uit maximaal 8 personen, waardoor u veel persoonlijke begeleiding krijgt. De training is goed op eigen niveau te volgen!

 

Start datum:

Er is geen start datum, u kunt beginnen wanneer u wilt. De duur is 12 weken

Kosten: € 150- 

 

Adres:

Fennaweg 16

2991 ZA Barendrecht

Tel: 06-28531455

E-mail: 4everfit@hotmail.nl

Website: www.4everfit.nl