Small group lessen

Sport aanbod

Geen drukke sportcentra en geen abonnement kosten. Bij 4everfit krijgt u persoonlijke begeleiding en professionele aandacht die u verdient! U betaalt per les. Mocht u een keer of een bepaalde periode niet kunnen dan kost het u geen geld.

De eerste keer dat u mee komt doen, is een introductieles. Deze les hoeft u niet te betalen.U schaft een 10 lessen knipkaart aan wanneer u besluit te komen sporten bij 4everfit.

 

Small Group les

 

4everfit heeft diverse groepslessen.

We noemen ze Small Group lessen. De groepen bestaan uit maximaal 8 personen. Zodat u optimaal persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt. De lessen duren 45 minuten. Na de les is er tijd om met de groep nog een kop thee of koffie te drinken, die aangeboden wordt door het huis.

De lessen kenmerken zich door de hoge fun en plezier factor, de persoonlijke begeleiding en de effectiviteit. Wij kiezen voor functioneel trainen, met uw eigen lichaam als belangrijkste trainingsmateriaal. U traint uw totale lichaam zowel op kracht- als uithoudingsvermogen.

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk!

De inhoud van de les zal zijn: warming-up, circuit training, core training, cool-down.

 

De groepslessen

 

Functional fit

 

De ultieme uitdaging voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter! U kunt het zo zwaar maken als u zelf wilt, bent u fit voor het dagelijks leven?  Een training waarbij krachtoefeningen afgewisseld worden met oefeningen voor het uithoudingvermogen. Functional fit is een leuke, veilige, zeer effectieve manier van trainen waarbij de functionaliteit van het lichaam voorop staat. U imiteert de dagelijkse bewegingen en werkt aan de fysieke belastbaarheid van het lichaam met als resultaat een verbetering van uw dagelijkse prestaties. De lessen zijn geschikt voor ieder niveau. Wie fit is, haalt meer uit zijn leven.

 

 

 Small Group HIIT training (Nieuwste rage!)

 

Is een uitdagende fitness les. verleg uw grenzen. De nieuwste rage van dit moment! De les zit vol uitdagende oefeningen. Het is een interval training afgewisseld met spierversterkende oefeningen voor total body. langdurig op een hoge intensiteit bewegen afgewisseld met korte momenten van kracht en rust. U traint gedurende de les uw hele lichaam op zowel vetverbranding als spieropbouw. De les is geschikt voor zowel mannen als vrouwen met een gemiddelde tot goede conditie.het enige dat u nodig heeft, is de kracht en de wil om door te gaan. Gaat u de uitdaging aan?

 

4everfit bootcamp  

 

Geen zin om binnen te sporten, maar lekker in de buitenlucht? Dan is bootcamp misschien iets voor u. Lekker sporten in de buitenlucht, weer of geen weer. We maken gebruik van alles wat Barendrecht te bieden heeft! Wetend  dat iedere omgeving genoeg middelen biedt voor een uitdagende sportprestatie; bankjes, bomenstronken, stoepranden, trappen en het grasveld worden gebruikt voor spierversterkende oefeningen, afgewisseld met conditie training. Een perfecte combinatie van conditie- en krachttraining in de buitenlucht. Dit zijn de ingrediënten voor een superleuke groepsles!

 

 

 

4everfit hardloopclub.

 

Vanaf zaterdag 13 januari starten wij bij 4everfit met een hardloop cursus van 23 weken onder begeleiding.

De cursus is voor iedereen toegankelijk die een basis neer willen zetten  voor de 5, 7,5 of de 10 km.

Aan het einde van deze cursus zullen wij met elkaar als groep deel nemen aan een hardloop evenement ( deelnamen is niet verplicht)

De training is op zaterdagochtend van 8:45 tot 9:45 op verschillende locaties in Barendrecht ( de locatie krijgt u tijdig te horen)

 

Heeft u interesse kunt u zich opgeven via  4everfit@hotmail.nl t.a.v Mindy

 

 

 

 

 

KIDS-BOOTCAMP verzamelpunt: portlandsebaan bij het eindstation van de tram.