Small group training

1. jun, 2020
Corona maatregelen
vanwege de corona maatregelen vinden de small group trainingen alleen buiten plaats!

Sport aanbod

Geen drukke sportcentra en geen abonnement kosten. Bij 4everfit krijgt u persoonlijke begeleiding en professionele aandacht die u verdient! U betaalt per training. Mocht u een keer of een bepaalde periode niet kunnen dan kost het u geen geld.

De eerste keer dat u mee komt trainen, is een introductie training. Deze training hoeft u niet te betalen.U schaft een 10 lessen kaart aan wanneer u besluit te komen sporten bij 4everfit.

 

Small Group training

 

4everfit heeft diverse small group trainingen.

De groepen bestaan uit maximaal 8 personen. Zodat u optimaal persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt. De trainingen duren 45 minuten. Na de training is er tijd om met de groep nog een kop thee of koffie te drinken, die aangeboden wordt door het huis.

De trainingen kenmerken zich door de hoge fun en plezier factor, de persoonlijke begeleiding en de effectiviteit. Wij kiezen voor trainen met uw eigen lichaam als belangrijkste trainingsmateriaal. U traint uw totale lichaam zowel op kracht- als uithoudingsvermogen.

De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk!

De inhoud van de training zal zijn: warming-up, circuit training, core training, cool-down.

 

De groeps trainingen

 

circuit training

 

De ultieme uitdaging voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter! U kunt het zo zwaar maken als u zelf wilt!  Een training waarbij krachtoefeningen afgewisseld worden met oefeningen voor het uithoudingvermogen. circuit training is een leuke, veilige, en zeer effectieve manier van trainen. U traint in slechts 45 minuten met acht tot negen oefeningen uw gehele lichaam. De lessen zijn geschikt voor ieder niveau. Wie fit is, haalt meer uit zijn leven.

 

 

4everfit bootcamp 

 

Geen zin om binnen te sporten, maar lekker in de buitenlucht? Dan is bootcamp misschien iets voor u. Sporten in de buitenlucht, weer of geen weer. We maken gebruik van alles wat Barendrecht te bieden heeft! Wetend  dat iedere omgeving genoeg middelen biedt voor een uitdagende sportprestatie; bankjes, bomenstronken, stoepranden, trappen en het grasveld worden gebruikt voor spierversterkende oefeningen, afgewisseld met conditie training. Een perfecte combinatie van conditie- en krachttraining in de buitenlucht. Dit zijn de ingrediënten voor een superleuke groepsles!

 

 

 

 

Heeft u interesse in een training kunt u zich opgeven via  4everfit@hotmail.nl t.a.v Mindy

 

 

 

 

 

 

KIDS-BOOTCAMP verzamelpunt: portlandsebaan bij het eindstation van de tram.